تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب اردیبهشت 1390

جستجو

 

شکلات شیر عسلی

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390   10:25 ق.ظ

 

مواد لازم :

بیسکویت پتی بور 1 بسته

کره 100گرم

شیر عسلی یک سوم پیمانه

پودر نارگیل 1 پیمانه

شکلات ذوب شده به میزان لازم

شیر عسلی یک سوم پیمانه

نکته : دقت کنید تو مواد لازم دو تا یک سوم پیمانه شیر عسلی لازم داریم

طرز تهیه تو ادامه مطلب :

 


ادامه مطلب

نوشته شده توسط : مامان خانم

تزیین نان تست با پنیر و خیار

سه شنبه 20 اردیبهشت 1390   07:57 ب.ظ

سلام . اگه بچه هاتون بد غذا هستند و مخصوصا با صبحونه خوردنشون مشکل دارید تزیین نون تست یکی از گزینه های مناسبه برای من که جواب داد البته بهتره تو این کار از خود بچه ها هم کمک بگیرید . خیلی ساده همونطور که تو تصویر هم میبینید روی نون رو مقداری پنیر میکشیم و ورقه های خیار رو روش میچینیم و بعد به شکل دلخواه قالب میزنیم به همین راحتی

بقه ی عکس ها ادامه مطلب :


ادامه مطلب

نوشته شده توسط : مامان خانم

روش درست کردن خامه با استفاده از پودر خامه

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390   09:55 ق.ظ

سلام دوستان عزیز از اونجایی که توی هوای بسیار گرم اینجا هیچ خامه ای درست فرم نمیگیره و سریع آب میشه یکی از گزینه های مناسب برای تزیین کیک استفاده از پودر خامه است که هم کار باهاش خیلی راحته و هم خیلی دیر آب میشه و تنها عیب و به نظر من بزرگترین عیبش اینه که مزه اش نسبت به خامه زیاد جالب نیست و برای کسانی که ابتدای راه هستن و میخوان کار تزیین رو شروع کنن گزینه ی خیلی مناسبی هست

مواد لازم:پودر شکر 50گرم - پودر خامه 50گرم - شیر سرد 150گرم ( میشه به جای شیر از آب سرد هم استفاده کرد)

طرز تهیه: پودر شکر و پودر خامه رو با هم مخلوط میکنیم شیر سرد رو خیلی آروم و کم کم بهش اضافه میکنیم تا پودرها کاملا تر بشن با همزن برقی روی دور کند  شروع میکنیم به همزدن و شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و همزنمون رو داخل ظرف میچرخونیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه و شروع کنه به فرم گرفتن ( حدود 6دقیقه) بعد همزن رو روی دور تند قرار میدیم و دو سه دقیقه دیگه هم میزنیم تا جایی که جای پره های همزن روی خامه بمونه و یا اینکه یه چنگال روی خامه بکشید اگر جاش روی خامه بمونه و محو نشه خامه آماده است . این خامه رو میشه برای مواقع ضروری فریزر کرد میتونیم اگر دوست داشتیم به خامه رنگ و یا انواع طعم دهنده و اسانس اضافه کنیم ولی باید دقت داشته باشیم که قبل از هم زدن رنگ رو اضافه کنیم و گرنه خامه شل میشه و فرم لازم رو نمیگیره


نوشته شده توسط : مامان خانم

فراپوچینو

شنبه 3 اردیبهشت 1390   08:45 ق.ظ

سلام سال نو همگی مبارک (با تاخیر) امیدوارم سالی پر از موفقیت داشته باشین . این نوشیدنی خوشمزه رو از ژولیت عزیز یاد گرفتم و شدیدا معتادش شدم خیلی خیلی خوشمزه است حتما یه بار هم که شده امتحان کنید مخصوصا الان که هوا خیلی گرمه البته اینجا خیلی گرمه جاهای دیگه رو نمیدونم

مواد لازم : شیر 2پیمانه - قهوه یا نسکافه 2قاشق غذاخوری (به نظر من نسکافه خوشمزه تره ) - کافی میت 4قاشق غذاخوری - شکر نصف پیمانه - شکلات مایع هرشری یا هر شکلات مایع دیگه ای که داشته باشیم 3قاشق غذاخوری - یخ 1 پیمانه - خامه فرم گرفته نصف پیمانه برای تزیین ( من استفاده نمیکنم )

طرزتهیه : برای درست کردن یک فراپوچینوی تگری ابتدا شیر را یکی دو ساعت قبل داخل فریزر میگذارم تا کمی یخ بزنه نسکافه را با نصف استکان آب جوش حل میکنیم وقتی خوب مخلوط شد داخل فریزر میگذاریم تا تگری بشه حالا شیر+یخ +نسکافه+شکر+کافی میت+شکلات مایع را داخل پارچ مخلوط کن میریزیم و به مدت یک دقیقه خوب هم میزنیم مواد را داخل لیوان ریخته و در صورت تمایل با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم من به جای خامه از شکلات تخته رنده شده برای تزیین استفاده کردم .


نوشته شده توسط : مامان خانم