تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب آذر 1389

جستجو

 

سوپ تخم مرغی

شنبه 20 آذر 1389   12:22 ق.ظ

سلام دوستان عزیز عکس های این پست رو یکی از دوستان بسیار خوبم برام فرستاده من که واقعیتش زیاد خوشم نیامد ولی بعدا گفتم شاید برای تزییین میزهای مهمانی ایده جالبی باشه وگرنه فکر نکنم به درد خوردن بخوره

قبلا حتما ژله تخم مرغی رو دیدید ولی این بار با کمال تعجب سوپ تخم مرغی رو میبینیم البته من فکر میکنم شاید بشه یه بلاهایی سر این سوپ آورد تا قابل خوردن بشه اول روش تهیه اش رو بگم که مثل ژله تخم مرغی ابتدا نیاز به پوست تخم مرغ داریم بعدا هم سبزیجاتی رو که دوست داریم مثل هویچ ذرت داخل آب مرغ اب پز میکنیم و اب پز که شد ریز خورد میکنیم و داخل این تخم مرغ ها میریزیم و بعد آب مرغ رو اضافه میکنیم  و بعدا میگذاریم داخل فریزر تا آب مرغ ببنده ولی من هر چی فکر میکنم میبینم این جوری که آب مرغ یخ میزنه و اصلا قابل استفاده نیست و فقط میشه برای تزیین ازش استفاده کرد یا شاید هم بشه کمی به آب مرغ پودر ژلاتین اضافه کرد ولی در هر صورت من اینا رو فقط برای ایده گرفتن و تزیین اینجا میزارم وگرنه استفاده دیگری فکر نکنم داشته باشه........متوجه شدید توی نوشته هام چقدر فکر از خودم در وکردم

اگر کسی فکری داره که این تخم مرغ های خوشکل قابل خورن بشه لطفا توضیح بده


نوشته شده توسط : مامان خانم

توپ های انرژی

سه شنبه 9 آذر 1389   12:06 ق.ظ

سلام امیدوارم همتون سالم و تندرست باشید آدم تا مریض نشه قدر سلامتی رو نمیدونه من از زمستون و سرماخوردگی متنفرم امیدوارم این فصل به سلامتی هر چه زودتر تموم بشه و بهار زیبا از راه برسه

مواد لازم برای توپ های انرژی:شیر خشک یک پیمانه - پودر نارگیل یک پیمانه - کنجد یک پیمانه - جو پرک یک پیمانه - نودل پاکستانی خورد شده یک پیمانه - شکر یک قاشق غذاخوری - شیر عسلی یک قوطی 400گرمی - خامه صبحانه 2قاشق غذاخوری - شکلات برای روکش دادن توپ ها به میزان لازم

طرزتهیه : جو پرک +شیرخشک + نارگیل+ کنجد+ نودل پاکستانی خورد شده را در یک تابه تفت میدهیم و مدام هم میزنیم تا کمی رنگش برگرده نه اونقدر که بسوزهاااا ظرف رو از روی حرارت برمیداریم وبقیه مواد به غیر از شکلات رو بهش اضافه میکنیم و موادمون به صورت خمیری  در میاد تو دستمون به اندازه ی یک گردو ازش گوله گوله درست میکنیم و شکلات رو به روش بن ماری اب میکنیم و توپ ها رو داخلش میغلتونیم و خارج میکنیم میزاریم داخل یه سینی تا شکلات اضافیش گرفته بشه میزاریم داخل یخچال و بعد بیرون میاریم و با هر چیزی که دوست داشتیم تزیینش میکنیم

نکته :بهتره جو پرک رو از قبل خیس کنید و بعد آبکش کنید تا کاملا آبش گرفته بشه من این کارو نکردم و یه ذره جو ها زیر دندون سفت بود .


نوشته شده توسط : مامان خانم