تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب آبان 1389

جستجو

 

تزیین سالاد

پنجشنبه 27 آبان 1389   02:05 ب.ظ

سلام عید همگی مبارک ان شاالله روزی این سفر بزرگ معنوی قسمت هممون بشه .امروز یه تزیین سالاد خیلی خیلی ساده داریم که با یه قوطی کنسرو ذرت و یه بسته چیپس و یه دونه زیتون سیاه و نصف عدد گوجه فرنگی و کمی هم تخم خرفه یا سیاه دانه میتونیم یه سالاد خیلی شیک و زیبا داشته باشیم .ابتدا هر نوع سالادی مثل سالاد الویه یا سالاد ماکارونی یا سالاد شیرازی  رو که درست کردیم داخل یه ظرف که کمی دیواره داشته باشه میریزیم و روش رو صاف میکنیم و با کنسرو ذرت پوشش میدیم گوجه رو از قسمت بالا نصف میکنیم و به صورت یک مثلث برای بالهای کفشدوزک برش میدیم و یه عدد زیتون سیاه هم برای سر کفشدوزکمون و دونه های خرفه ویا فلفل سیاه هم برای خال های کفشدوزک چیپس هم که به عنوان گلبرگ گلمون ازش استفاده میکنیم این تزیین برای سفره های مهمونی خیلی مناسبه امیدوارم ازش استفاده کنید و لذت ببرید

 


نوشته شده توسط : مامان خانم

کشف نودل پاکستانی در تهران

یکشنبه 23 آبان 1389   02:05 ب.ظ

سلام  بالاخره تلاش دوستان نتیجه داد و نودل پاکستانی در تهران یافت شد ( خدا را شکر )

آدرس  مغازه: تهران- خیابان گلبرگ غربی-خیابان اثنی عشری جنوبی-نرسیده به سوسن آب.

ممنون از شهرزاد عزیز به خاطر این کشف بزرگش هر بسته نودل رو این مغازه میفروشه هزار تومان

خب بازم نکته هایی که لازم دونستم در مورد این نودل بگم اینه که حتما حتما زیاد تفتش ندید و شعله تون ملایم باشه چون از بس این نودل ها نازکه زود میسوزه از اونجایی که  این مشکل برای شهرزاد خانم هم پیش اومده بود لازم دیدم بازم ذکر بشه و اینکه بهترین کار اینه که بعد از پخت و اینکه مواد رو باهاش قاطی کردید با ضخامت دلخواه کف یک بشقاب یا دیس پهن کنید و با چاقو برش بزنید اگه دیدید چاقوتون بهش میچسبه کمی چاقو رو خیس کنید و الانم که هوا سرده نیازی نیست این شیرینی رو بزارید توی یخچال میتونید بلافاصله بعد از آماده شدن مصرف کنید .

به مرور دستور تهیه شیرینی های زیادی با این نودل ها رو براتون میزارم .


نوشته شده توسط : مامان خانم

کاسترد

چهارشنبه 19 آبان 1389   07:40 ب.ظ

سلام دوستای عزیز فکر کنم سر پست قبلی خیلی اذیت شدید ولی باور کنید این نودل خیلی کاربرد داره اگه پیدا کردید حتما بخرید چون من حالا حالاها  با این نودل کار دارم حالا خود دانید اگر هم پیدا نکردید آدرس بدید خودم براتون پست میکنم

و اما امروز دستور یه کاسترد خیلی خیلی ساده گذاشتم که  برید حالشو ببرید اینو خیلی وقته برای هنگامه عزیز درست کردم ولی دیدم خیلی پست هام کاستردی شده گفتم یه کم دیر تر بزارم

مواد لازم: آب 3لیوان - شکر3قاشق غذاخوری- پودر کاسترد1و نیم تا2 قاشق غذاخوری - گلاب نصف استکان -دانه هل در صورت تمایل

طرزتهیه : ابتدا از سه لیوان آب دو نیم لیوانش رو داخل قابلمه میریزیم +سه قاشق شکر روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در این بین 2قاشق کاستارد رو در نیم لیوان باقی مونده اب میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه آب که به جوش اومد بلافاصله دوباره کاستردتون رو هم بزنید چون ممکنه ته نشین شده باشه و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و سریع با قاشق شروع میکنیم هم زدن شعله رو کم میکنیم و حدود پنج تا ده دقیقه حرارت میدیم توصیه میکنم اگه عطر هل رو دوست دارید حتما چند دانه هل تو کاسترد بریزید که عطر خیلی خوبی بهش میده و در آخر هم بهش نصف استکان گلاب رو اضافه میکنم و شعله رو خاموش میکنیم تا عطر گلاب نپره دانه های هل رو از تو کاسترد بیرون میارم و داخل کاسه کاستاردمون رو میکشیم میزاریم کمی خنک بشه و میزاریم داخل یخچال تا کاملا سرد بشه

نکته : میزان پودر کاسترد بستگی به ذائقه خودتون داره که بخواید کاستردتون تا چه حد سفت بشه من که ترجیح میدم اونقدر کاستردم رقیق باشه که بتونم با کاسه سر بکشم

راستی این کاسترد تو بندرعباس و این طرفها یه اسم خیلی جالبی هم داره بهش میگن اررووت ( الف و ر رو با فتحه بخونید) araroot


نوشته شده توسط : مامان خانم

شیرینی با نودل پاکستانی

پنجشنبه 13 آبان 1389   09:02 ق.ظ

سلام دوستان بازم یه شیرینی خیلی خیلی راحت من عاشق این شیرینی هستم اگه یه دیس بزارن جلوم خودم تنهایی حسابشو میرسم تا هر وقت که وبلاگم عمری داشته باشه این بهترین و خوشمزه ترین پست خواهد بود البته این نظر کاملا شخصیه برای همین یه زمان خاص برای گذاشتن این پست انتخاب کردم حالا این چه زمانیه؟امروز اولین پسته که دارم بعد از یک ساله شدن وبلاگم میزارم سال دوم رو با این پست شروع کردم فکر نمیکردم عمر وبلاگم به یه سال برسه ولی زمان مثل برق و باد میگذره

قسمت مشکل و سخت این شیرینی پیدا کردن نودل پاکستانی تو ایرانه

مواد لازم:نودل پاکستانی 2بسته - شیر عسلی 1قوطی (حدود 400گرم)- کره 50گرم

خب اول عکس نودل رو میزارم تا بدونید چه شکلی هستش البته قیمتش هم خیلی عالیه هر بسته ای 750تومان اگه تو تصویر دقت کنید قیمتش هم روش نوشته

طرزتهیه : ابتدا نودل هامون رو کاملا ریز میکنیم نودل پاکستانی حالت خشک و شکننده داره درست مثل ماکارونی ولی خیلی خیلی نازک

 

نودل هارو میریزیم توی یک قابلمه و میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا رنگش قهوه ای بشه

 از روی حرارت برمیداریم کره رو اضاف میکنیم کره مون که آب شد شیر عسلی رو اضافه میکنیم بعد هم موادمون رو داخل یک دیس به قطر دو تا سه سانت با کف قاشق پهن میکنیم و قالب میزنیم میتونید هم قبل از اینکه قالب بزنید بزارید تو یخچال سفت که شد با چاقو به شکل دلخواه برش بزنید


نوشته شده توسط : مامان خانم

خمیرپیراشکی

چهارشنبه 5 آبان 1389   06:56 ب.ظ

امروز دستور یک خمیر پیراشکی رو گذاشتم که بهتره بگم یه خمیر پیراشکی همه کاره هست و برای هر پیراشکی که خواستید میتونید از این خمیر نرم و لطیف و در عین حال خیلی ساده استفاده کنید حالا به نظر شما اون دو تا کاسه که معجون ریختم توشون اون معجونا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گفتین ؟خب خودم میگم اونا دو تا سس(معجونای) مهم خوشمزه و مخصوص جنوبه یکی که به رنگ سیاه تیره است اون شیره خرماست (دوشاب)و اون یکی هم مهیاوه هستش

مواد لازم: آب ولرم 1پیمانه - خمیر مایه 2 قاشق مرباخوری - شکر2قاشق مربا خوری - نمک نصف قاشق مربا خوری - شیر خشک (نیدو) نصف پیمانه - آرد سه و نیم پیمانه - ماست 1قاشق غذاخوری - روغن مایع مقداری برای خمیر و کمی هم برای سرخ کردن پیراشکی ها

طرزتهیه: ابتدا آب ولرم را در یک کاسه ریخته +خمیر مایه +شکر+نمک +شیر خشک +ماست تمام مواد را با قاشق خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه و کم کم شروع میکنیم به اضافه کردن آرد و خوب با هم مخلوط میکنیم تا به حالت خمیر در بیاد خمیر را با دست خوب ورز می دهیم و در آخر مقدار کمی روغن بهش اضافه میکنیم تا به دست نچسبه خمیر رو بدون اینکه بزاریم استراحت کنه به قطر حدود نیم سانت با وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم و داخل یک سینی رو چرب میکنیم خمیر ها رو با فاصله از هم داخل سینی میچینیم و ابتدا یک نایلون بزرگ میکشیم روی خمیرها و بعد یک پارچه میندازیم روش و به مدت یک تا دوساعت میگذاریم خمیرهامون استراحت کنه اینجا از بس هوا گرمه یه ساعت کافیه ولی جاهایی که هوا سرده الان دیگه باید دوسه ساعتی بزاریم تا خمیرمون خوب ور بیاد

بعد از این خمیر ها رو یکی یکی داخل یک تابه ی گود سرخ میکنیم و هنگام سرخ کردم با قاشق روی خمیرهامون روغن میدیم تا کاملا پف کنه

نکته 1:من این پیراشکی رو با مهیاوه و شیره خرما درست کردم حالا میگید چه طوری استفاده میشه مهیاوه به صورت مایع هست با قاشق میریزم روی پیراشکی البته زیاد نمیریزمااااااااااچون خیلی شوره فقط چند قطره و بعد هم وقتی میخوایم این پیراشکی های خوشمزه رو نوش جان کنیم میزنیم تو شیره خرما و نوش جان میکنیم حالا عمرا شما بتونید فکرشو بکنید این دو معجون جادویی چه مزه هایی دارن مگر اونایی که از این معجونا خورده باشن تا حالا 

2:این پیراشکی رو میتونید با مواد گوشتی یا پنیر یا حتی کرم های ساده و شکلاتی پر کنید و نوش جان بفرمایید

3:باور کنید این راحت ترین خمیر پیراشکی هست که من تا حالا درست کردم از نوشته های این پست که طولانی شد نترسید همش توضیحات متفرقه بود وگرنه دستور خود خمیر خیلی ساده است


نوشته شده توسط : مامان خانم

سمبوسه سیب زمینی و عدس

شنبه 1 آبان 1389   05:49 ب.ظ

مواد لازم:سیب زمینی آب پز دوعدد -عدس پخته شده یک پیمانه_سبزی های معطر (شوید-جعفری- نعناع-تره) یا هر سبزی که دوست داشتیم یک پیمانه -پیاز یک عدد - سیر دو حبه -نمک زردچوبه و فلفل قرمز- نان مخصوص سمبوسه

طزتهیه: سیب زمینی آب پزو عدس را با گوشت کوب میزنیم تا له بشه پیاز رو نگینی خیلی ریز خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم +سیر له شده +سبزیجات ریز خورد شده +ادویه و نمک مواد رو خوب مخلوط میکنیم و یه گوله ازش برمیداریم میزاریم وسط نونمون و شروع به پیچیدن میکنم و در آخر در روغن سرخ میکنیم البته من از نون های آماده مخصوص سمبوسه استفاده کردم شما میتونید از نون های نازک مثل نون لواش یا نان ماشینی های نازک استفاده کنید

 

خب اینم همونطور که قول داده بودم عکس نون سمبوسه

همونطور که تو عکس معلومه مارکش سویتز(switz)هست ساخت عربستان یه نکته که هست اینه که چون این نون خیلی خیلی نازکه نباید زیاد در مجاورت هوا قرار بگیره چون زود خشک میشه بهتره وقتی دارین باهاش کار میکنین یه پارچه یا حوله بکشین روش میتونید تو فریزر تا زمانی که تاریخ مصرف داشته باشه نگه داری کنید حدود یه سال هم تاریخ مصرف داره


نوشته شده توسط : مامان خانم