تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب مرداد 1389

جستجو

 

ژله با خامه و آناناس

پنجشنبه 14 مرداد 1389   04:34 ب.ظ

به نظر من این دسر یکی از راحت ترین دسرهاییه که شما میتونید درست کنید مواد لازمش هم خیلی ساده است و در دسترس ،هم میتونه برای مهمونی های ماه رمضون خیلی مفید باشه مخصوصا اینکه خیلی هم خوشرنگ میشه

مواد لازم : پودر ژله 2عدد ( من از ژله توت فرنگی استفاده کردم ) - خامه صبحانه 1پاکت - کمپوت آناناس 1 قوطی

طرزتهیه :ابتدا آب کمپوت آناناس رو بریزید داخل یه لیوان احتمالا یه لیوان میشه اگه نشد هم روش آب بریزید و بعد شروع کنید به درست کردن ژله من همیشه ژله رو به جای دو لیوان آب با سه لیوان درست میکنم چون دوست ندارم ژله ام زیاد سفت بشه خانواده خوششون نمیاد خب برای دو پاکت ژله سه لیوان آب رو +3قاشق غذاخوری شکر میریزم داخل قابلمه تا جوش بیاد جوش که اومد پودر ژله رو اضافه میکنم و شعله رو ملایم میکنم تا خوب ذرات ژله تو آب حل بشه بعد شعله رو خاموش میکنم و سه لیوان آب سرد رو اضافه میکنم البته اینجا چون یک لیوان آب آناناس داریم دو لیوان آب میریزیم +آب کمپوت آناناس بعد میزاریم داخل یخچال به مدت یه نصف روز تا ببنده چون سه لیوان آب داره مدت زمان بستنش یه مقدرای طول میکشه وقتی ژله کاملا بسته شد میاریم بیرون و میریزیم داخل میکسر و خامه و کمپوت آناناس رو بهش اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم و دوباره میریزیم تو ظرف و میزاریم داخل یخچال یه چند ساعت دیگه هم بمونه به این صورت دسرمون آماده میشه میتونید از میوه های دیگه هم به جای کمپوت آناناس استفاده کنید


نوشته شده توسط : مامان خانم

دسر شیر و کاستارد

سه شنبه 5 مرداد 1389   10:52 ب.ظ

مواد لازم: شیر یارانه ای یک پاکت یا اگر از نوع دیگه ای استفاده کردید یک لیتر شیر -چهار قاشق غذاخوری پودر کاستارد - یک استکان شکر اگر دوست داشتید شیرین تر باشه میتونید یک و نیم استکان شکر بریزید - نصف استکان گلاب

طرزتهیه: ابتدا یک چارم لیوان از شیر را داخل یک کاسه میریزیم و چهار قاشق پودر کاستارد رو بهش اضافه میکنیم بقیه شیر را با شکر داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شیر به جوش بیاد وقتی به جوش آمد بلافاصله کاستاردی رو که قبلا با شیر حل کردیم به هم میزنیم و به شیر داخل قابلمه اضافه میکنیم و سریع شروع میکنیم به هم زدن تا گلوله نشه شعله رو کم میکنیم و حدود پنج دقیقه هم میزنیم شعله رو خاموش کرده گلاب رو بهش اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و کمی که خنک شد داخل یخچال میزاریم تا سرد بشه و نوش جان میکنیم

 


نوشته شده توسط : مامان خانم