تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب تیر 1389

جستجو

 

مطلب رمز دار : زلزله اومد

چهارشنبه 30 تیر 1389   04:50 ب.ظ

این مطلب رمزدار است، جهت مشاهده باید کلمه رمز این مطلب را وارد کنید.


نوشته شده توسط : مامان خانم

آموزش تکه دوزی

یکشنبه 27 تیر 1389   07:14 ب.ظ

سلام با یه طرح ساده از آموزش تکه دوزی در خدمتم امیدوارم بتونم دقیق توضیح بدم و دوستان متوجه بشن مخصوصا هنگامه عزیز که خیلی اصرار دارن این کارو یاد بگیرن

اول از همه طرح مورد نظرمون را روی پارچه مورد نظر انتقال میدیم و زیر پارچمون رو لایی چسب می زنیم دور تا دور طرح رو با قیچی جدا میکنیم پارچه اصلی رو داخل کارگاه قرار میدیم و از اطراف پارچه رو میکشیم تا محکم بشه طرح مورد نظر رو روی پارچه اصلی هم میکشیم

تکه پارچه ای رو که طرح روش کشیدیم دقیقا سر جاش روی طرح اصلی قرار میدیم بعضی ها این تکه رو با چسب ماتیکی سر جاش میچسبونن که من اصلا توصیه نمیکنم چون یه بار این کارو انجام دادم یه مکافاتی شد که چشمتون روز بد نبینه میتونید با دست کوک بزنید ولی من با خود چرخ خیاطی روش کوک زدم

برای گلدوزی باید پایه چرخ رو جدا کنیم و شروع بکنیم با دوخت ساده به کوک زدن

وقتی طرح سر جاش کاملا محکم شد درجه عرض زیکزاک رو روی درجه متوسط قرار میدیم چون من از چرخ ژانومه مدل 802استفاده میکنم و 7درجه داره من گذاشتم روی عرض 3 البته چون من الان عادت کردم درجه رو عین دوخت با دست کم و زیاد میکنم و یه جایی رو پهن تر میزنم یه جاهایی هم باریک تر ولی برای کسانی که اول کارشونه بهتره درجه رو ثابت بزارن هنگام گلدوزی باید کار پیش بر چرخ خیاطی پایین باشه

بعد نوبت میرسه به برگ ها که هم دورشون رو با عرض زیاد و کم زیکزاک میکنیم و برای رگ برگها هم از دوخت ساده استفاده میکنیم دیگه برای قسمت برگها نیازی به تکه دوزی نیست بعد از اینکه کار تموم شد قبل از اینکه کار رو از توی کارگاه در بیاریم خوب اتو میکشیم و وقتی پارچه سرد شد کار رو از توی کارگاه بیرون میاریم

امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم اگه دوستان کسی متوجه نشده و سوال داره در خدمتم


نوشته شده توسط : مامان خانم

کیک ساده

چهارشنبه 16 تیر 1389   10:58 ق.ظ

سلام بعد از چندین ماه نمیدونم چی شد که یهوو هوس کیک درست کردن کردم یه پنج شش ماهی بود کیک درست نکرده بودم با یه دستور جدید که تا حالا امتحان نکرده بودم دست به کار شدم و نتیجه هم عالی بود و از بافت کیک خیلی خوشم اومد

مواد لازم : تخم مرغ4عدد -آرد 3استکان-شکر2استکان - روغن مایع 1 استکان - آب 2 استکان - شیر خشک نیدو 3تا4 قاشق غذاخوری - بیکینگ پودر 2قاشق مربا خوری - هل ساییده مقداری - وانیل کمی

طرزتهیه : زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده را تا حدی میزنیم که سفت بشه و از کاسه نریزه زرده را با تمام مواد دیگه با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کشدار بشه در آخر هم سفیده رو به زرده اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم من داخل یه پیرکس مستطیل شکل ریختم و داخل فری که از قبل گرم کردیم با دمای 170درجه قرار میدیم مدت زمان هم بسته به فرهای مختلف فرق میکنه بعد از بیست دقیقه مدام چک کنید تا وقتی خوب پخته شد


نوشته شده توسط : مامان خانم

شن دوزی

شنبه 5 تیر 1389   11:20 ق.ظ

سلام به دوستان عزیز ،هنگامه جون تو وبلاگش چند روز پیش زحمت کشید و یه سری از طرحهای گلدوزی رو گذاشت منم بلافاصله دست به کار شدمو یکی از این طرحها رو به اصطلاح شن دوزی کردم البته یه سه ساعتی از وقتمو گرفت تا تموم شد من اول با اجازه ی هنگامه جون اون طرح گلدوزی رو میزارم بعد هم خود کار شن دوزی شده ، طرحهای جدید و همینطور الگوی حروف الفبای انگلیسی رو هم میتونید برید از این آدرس تو وبلاگ خانه دوست داشتنی من ببینید http://mysweethome.blogfa.com/

 

 


نوشته شده توسط : مامان خانم