تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب خرداد 1389

جستجو

 

خیاطی و گلدوزی

یکشنبه 30 خرداد 1389   01:10 ب.ظ

سلام به دوستان عزیز اول از همه اینکه یه مدتیه میرم کلاس خیاطی تا حالا چهار پنج جلسه رفتم برای اولین بار یه شاهکار هنری خلق کردم که میخوام عکسشو بزارم اینجا یه دامن هست که دوتا چین داره پایین دامن اندازه پسرم درست کردم هر چی ازش خواهش و التماس کردم که بپوشه قبول نکرد گفت مگه من دخترم که دامن بپوشم خلاصه اینم از دامن

و اما امروز رفتم تو خط هنر و این حرفها یکی دو تا هم از کارهای گلدوزیم رو براتون میزارم خیلی وقته گلدوزی کار نکردم اما تصمیم گرفتم که جدی تر بشینم و کارهای گلدوزی رو انجام بدم اولی یه سبد میوست که برای روی سرویس آشپزخونه خیلی خوبه

این یکی هم یه کار گلدوزیه که میتونه برای تابلو مناسب باشه حتی میتونیم روی پرده ها هم این کار رو انجام بدیم


نوشته شده توسط : مامان خانم

کندو عسلی

چهارشنبه 12 خرداد 1389   12:59 ب.ظ

مواد لازم: آرد=1لیوان -خمیر مایه =به مقدار لازم-شیر خشک =یک قاشق غذاخوری-ماست=یک قاشق غذاخوری -نمک و شکر از هر کدام کمی - آب =یک چهارم لیوان-تخم مرغ=1عدد-روغن مایع کمی - پنیر سفید حدود صد و پنجاه گرم - عسل و کنجد برای روی شیرینی ها

طرزتهیه : تمام مواد به غیر از روغن مایع و آب را با هم مخلوط میکنیم و در آخر آب رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم توجه کنید که باید یک خمیر سفت داشته باشیم وقتی کاملا ورز دادیم مقداری رغن مایع را هم اضافه میکنیم تا به دست نچسبد و خمیر را به مدت نیم ساعت میزاریم تا استراحت کنه بعد خمیر را به اندازه ی  یک گلوله کوچک برمیداریم و وسطش رو پنیر میذاریم و به شکل گلوله در میاریم و در ظرف پیرکس که از قبل چرب کردیم میزاریم و تمام پیرکس رو به این صورت پر میکنیم

و در آخر هم مقداری زرده روش میمالیم و میتونیم مقداری کنجد هم روش بپاشیم من زعتر ریختم

 روش میذاریم توی فر تا کاملا بپزه نباید فر خیلی داغ باشه تا گلوله ها کاملا مغز پخت به حدود یه نیم ساعتی زمان لازم داره برای پخت


نوشته شده توسط : مامان خانم

سالاد تن ماهی

شنبه 8 خرداد 1389   12:59 ب.ظ

مواد لازم : تن ماهی -پیاز - روغن زیتون -سس فلفل- نمک - کاهو -گوجه فرنگی - آب لیمو ترش تازه

طرزتهیه : تن ماهی را با چنگال داخل یک کاسه له میکنیم پیاز را خیلی خیلی ریز خورد میکنیم و اضافه میکنیم +روغن زیتون+سس فلفل+نمک مواد را خوب مخلوط میکنیم کاهو را خورد میکنیم و کف سینی میچینیم دور اون رو با گوجه فرنگی تزیین میکنیم آب لیمو ترش را روی کاهو میچکانیم تن ماهی را روی کاهو میریزیم من به جای این کار دوباره تن ماهی رو ریختم تو قوطی و برش گردوندم حالا شما اگه دوست داشتین میتونین مواد رو با هم مخلوط کنین


نوشته شده توسط : مامان خانم

توپ عسلی

دوشنبه 3 خرداد 1389   12:14 ب.ظ

مواد لازم : آرد 250گرم

شکر 1قاشق چای خوری

مایه خمیر 1قاشق چای خوری

آب 200سی سی

زغفران به مقدار لازم

زرده تخم مرغ 2عدد

هل ساییده شده به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کردن

عسل برای روی شیرینی ها

طرز تهیه : آب +زرده +شکر +هل +زعفران را با قاش ق مقداری به هم میزنیم

آرد و خمیر مایه رو با هم مخلوط میکنیم و به مایع بالا اضافه میکنیم و با قاشق به هم میزنیم خمیر که آماده شد به مدت 20دقیقه میزاریم تا استراحت بکنه خمیر که آماده شد داخل قیف میریزیم و در روغن سرخ میکنیم شعله باید ملایم باشه تا شیرینی ها مغز پخت بشه و برای اینکه خمیر راحت از قیف بیاد بیرون دو تا انگشت را با روغن چرب میکنیم و هر اندازه ای که میخوایم شیرینی ها در بیاد از همونجا با انگشت خمیر را قیچی میکنیم این شیرینی رو چند روز پیش تو تلوزیون دیدم و درست کردم شاید شماها هم دیده باشین


نوشته شده توسط : مامان خانم