تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - مطالب دی 1389

جستجو

 

کیک پرتقال

شنبه 25 دی 1389   09:21 ق.ظ

سلام دوستان عزیز .به نظرم این یکی از بهترین و لطیف ترین کیک هاست و خیلی ساده و راحت هم تهیه میشه حتما امتحان کنید مطمئنا از طعم و عطر پرتقال لذت خواهید برد.

مواد لازم:آرد 2لیوان - پودر شکر یک و نیم لیوان- روغن نصف لیوان- تخم مرغ 5عدد- آب پرتقال نصف لیوان - پوست پرتقال رنده شده یک قاشق غذاخوری - بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری - وانیل کمی

طرزتهیه : ابتدا تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با همزن خوب میزنیم تا سفید و کشدار بشه (ده تا پانزده دقیقه)

بعد روغن و آب پرتقال رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم تا مخلوط بشه در آخر هم آرد و پکن رو با هم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک خیلی آروم هم میزنیم تا آرد کاملا مخلوط بشه .( آرد رو بهتره سه بار الک کنیم ) قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم میزاریم داخل فر که از قبل گرم شده با حرارت 180به مدت 45دقیقه ( فر من برقیه از این المنت دارها پس شما به این درجه حرارت و مدت زمان پخت تکیه نکنید هر کسی قلق فر خودش رو بهتر میدونه مدت زمان پختش مثل کیک های ساده و معمولی هست )

 


نوشته شده توسط : مامان خانم

ژله داخل پوست پرتقال

سه شنبه 14 دی 1389   04:34 ب.ظ

سلام دوستان عزیز .از این به بعد بهتون توصیه میکنم هر وقت مهمون اومد خونتون خودتون آستین ها رو بزنید بالا و برای مهموناتون پرتقال پوست بگیرید وقتی میشه از پوست پرتقال ژله هایی به این خوشمزگی و خوشکلی درست کرد حیفه که پوست های پرتقالمون رو آش و لاش کنیم پس چکار میکنیم میام از وسط پرتقالمون رو نصف میکنیم مثل عکس پایینی وبعد با استفاده از یک قاشق کوچک به آرومی پرتقالمون رو از پوستش جدا میکنیم فقط مواظب باشید به پوست پرتقالمون آسیبی نرسه!

 حالا به یک بسته پودر ژله نیاز داریم که بهتره با طعم پرتقال باشه ولی اگر دوست نداشتید یا مثل من اون موقع ژله پرتقال در دسترستون نبود میتونید از هر طعم دیگه ای استفاده کنید (من از ژله آناناس استفاده کردم )یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم تا کاملا صاف بشه برای این مقدار به حدود 3عدد پرتقال نیاز داریم ژلمون که کمی خنک شد به آرامی با قاشق داخل پوست های پرتقال رو از ژله پر میکنیم

توصیه میکنم شما این کار رو تو یخچال انجام بدید یعنی اینکه ابتدا پوست های پرتقال رو بزارید داخل یک سینی و بزارید تو یخچال و بعد همونطور که تو یخچال هست توش رو با ژله پر کنید چون من این کارو نکردم یه ساعت هم گذاشتم ظرفم همون طوری بمونه تا ژله تو محیط بیرون ببنده ولی فایده ای نداشت و بالاخره مجبور شدم ظرفم رو جابه جا کنم و بزارم تو یخچال و بین راه مقداری از ژله هام ریخت تو سینی پس بهتره که ظرف رو اول بزارید تو یخچال و بعد از ژله پر کنید و بزارید حدود چهار، پنج ساعت داخل یخچال بمونه و بعد برش بزنید برای میزهای مهمونی و تولد بچه ها خیلی عالیه .

نکته:من داخل یکی از پوست های پرتقال رو با خود تکه های پرتقال پر کردم و بعد روش ژله ریختم اینطوری موقع خوردن میتونید طعم خود پرتقال رو هم حس کنید  به نظرم خیلی خوشمزه تر میشه فقط در این صورت دیگه باید از مقدار کمتری آب و ژله استفاده کنید .


نوشته شده توسط : مامان خانم

چیپس سیب زمینی به شکل گل رز

یکشنبه 5 دی 1389   08:45 ب.ظ

برای درست کردن این چیپس یک عدد سیب زمینی گرد و درشت رو پوست میگیریم و به صورت ورقه های نازک در میاریم به مدت نیم ساعت این ورقه ها رو در مقداری آب نمک که بهش زردچوبه یا زعفران اضافه کرده ایم قرار میدیم  برای شروع کار یک خلال از سیب زمینی درست میکنیم به عنوان مرکز گل و ورقه ها رو دور این این خلال می پیچیم و با استفاده از خلال دندان ورقه های سیب زمینی رو به شکل دلخواه ثابت میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا گل رز ما به وجود بیاد در ظرف گودی روغن میریزیم هر چه این ظرفمون کوچکتر و گودتر باشه بهتره و میزان روغن کمتری نیاز هست رنگش که طلایی شد بیرون میاریم و روی دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه

تو ادامه مطلب میتونید عکس هایی از مراحل کار رو ببینید


ادامه مطلب

نوشته شده توسط : مامان خانم