تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - شکلات شیر عسلی

جستجو

 

شکلات شیر عسلی

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390   10:25 ق.ظ

 

مواد لازم :

بیسکویت پتی بور 1 بسته

کره 100گرم

شیر عسلی یک سوم پیمانه

پودر نارگیل 1 پیمانه

شکلات ذوب شده به میزان لازم

شیر عسلی یک سوم پیمانه

نکته : دقت کنید تو مواد لازم دو تا یک سوم پیمانه شیر عسلی لازم داریم

طرز تهیه تو ادامه مطلب :

 

 

و اما طرز تهیه این شکلات خوشمزه و آسون فقط یه کم حوصله میخواد که اونم براتون زیاد عکس گذاشتم که کاملا متوجه کار بشید

شیر عسل و کره رو که کاملا به دمای محیط رسیده رو با همزن برقی حدود یک دقیه هم میزنیم

پودر نارگیل را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم

بیسکویت را کاملا پودر میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم با دست ورزش میدیم و مواد رو به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال

وقتی مواد رو از یخچال بیرون آوردیم کمی ورز میدهیم اگر مواد به صورت خمیری نبود و نمی شد بهش شکل داد حالا اون یک سوم دیگه شیر عسلی رو کم کم بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی بهش شیر عسلی اضافه میکنیم که بتونیم خمیر رو تو دست فرم بدیم

حالا برای شکل دادن به شکلاتهامون هم میتونیم اونا رو با دست گلوله گلوله کنیم و یا اینکه از قالب های نون نخود چی برای فرم دادنش استفاده کنیم که البته کار زمان بری هست و حوصله میخواد یک ظرف اب گرم رو میزاریم کنار دستمون قالب ها رو هر بار توش خیس میکنیم یه تکون بهش میدیم تا آب های اضافش گرفته بشه یه گلوله از خمیر برمیداریم و روی قالب میزاریم

 و با انگشت خمیر رو توی قالب پرس میکنیم

حالا خیلی آروم خمیر رو فشار میدیم و از قالب بیرون میارم

 

اگر جاییش بد فرم شده بود میتونیم با دست بهش شکل بدیم

همه ی شیرینی  هامون رو که شکل دادیم میزاریم توی فریزر تا یخ بزنه حدود یک ساعت

شکلات تخته ای یا هر نوع شکلات دیگه ای رو به روش بن ماری آب میکنیم شکلات ها رو از داخل فریزر بیرون میاریم و داخل شکلات ذوب شده میندازیم و با کمک چنگال شیرینی ها رو بیرون میاریم و روی کاغذ روغنی یا توری قرار میدیم تا شکلات خودش رو بگیره

روش رو هم میتونیم با شکلات سفید تزیین کنیم

 

 


نوشته شده توسط : مامان خانم