تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - روش درست کردن خامه با استفاده از پودر خامه

جستجو

 

روش درست کردن خامه با استفاده از پودر خامه

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390   08:55 ق.ظ

سلام دوستان عزیز از اونجایی که توی هوای بسیار گرم اینجا هیچ خامه ای درست فرم نمیگیره و سریع آب میشه یکی از گزینه های مناسب برای تزیین کیک استفاده از پودر خامه است که هم کار باهاش خیلی راحته و هم خیلی دیر آب میشه و تنها عیب و به نظر من بزرگترین عیبش اینه که مزه اش نسبت به خامه زیاد جالب نیست و برای کسانی که ابتدای راه هستن و میخوان کار تزیین رو شروع کنن گزینه ی خیلی مناسبی هست

مواد لازم:پودر شکر 50گرم - پودر خامه 50گرم - شیر سرد 150گرم ( میشه به جای شیر از آب سرد هم استفاده کرد)

طرز تهیه: پودر شکر و پودر خامه رو با هم مخلوط میکنیم شیر سرد رو خیلی آروم و کم کم بهش اضافه میکنیم تا پودرها کاملا تر بشن با همزن برقی روی دور کند  شروع میکنیم به همزدن و شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و همزنمون رو داخل ظرف میچرخونیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه و شروع کنه به فرم گرفتن ( حدود 6دقیقه) بعد همزن رو روی دور تند قرار میدیم و دو سه دقیقه دیگه هم میزنیم تا جایی که جای پره های همزن روی خامه بمونه و یا اینکه یه چنگال روی خامه بکشید اگر جاش روی خامه بمونه و محو نشه خامه آماده است . این خامه رو میشه برای مواقع ضروری فریزر کرد میتونیم اگر دوست داشتیم به خامه رنگ و یا انواع طعم دهنده و اسانس اضافه کنیم ولی باید دقت داشته باشیم که قبل از هم زدن رنگ رو اضافه کنیم و گرنه خامه شل میشه و فرم لازم رو نمیگیره


نوشته شده توسط : مامان خانم