تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - ژله داخل پوست پرتقال

جستجو

 

ژله داخل پوست پرتقال

سه شنبه 14 دی 1389   03:34 ب.ظ

سلام دوستان عزیز .از این به بعد بهتون توصیه میکنم هر وقت مهمون اومد خونتون خودتون آستین ها رو بزنید بالا و برای مهموناتون پرتقال پوست بگیرید وقتی میشه از پوست پرتقال ژله هایی به این خوشمزگی و خوشکلی درست کرد حیفه که پوست های پرتقالمون رو آش و لاش کنیم پس چکار میکنیم میام از وسط پرتقالمون رو نصف میکنیم مثل عکس پایینی وبعد با استفاده از یک قاشق کوچک به آرومی پرتقالمون رو از پوستش جدا میکنیم فقط مواظب باشید به پوست پرتقالمون آسیبی نرسه!

 حالا به یک بسته پودر ژله نیاز داریم که بهتره با طعم پرتقال باشه ولی اگر دوست نداشتید یا مثل من اون موقع ژله پرتقال در دسترستون نبود میتونید از هر طعم دیگه ای استفاده کنید (من از ژله آناناس استفاده کردم )یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم تا کاملا صاف بشه برای این مقدار به حدود 3عدد پرتقال نیاز داریم ژلمون که کمی خنک شد به آرامی با قاشق داخل پوست های پرتقال رو از ژله پر میکنیم

توصیه میکنم شما این کار رو تو یخچال انجام بدید یعنی اینکه ابتدا پوست های پرتقال رو بزارید داخل یک سینی و بزارید تو یخچال و بعد همونطور که تو یخچال هست توش رو با ژله پر کنید چون من این کارو نکردم یه ساعت هم گذاشتم ظرفم همون طوری بمونه تا ژله تو محیط بیرون ببنده ولی فایده ای نداشت و بالاخره مجبور شدم ظرفم رو جابه جا کنم و بزارم تو یخچال و بین راه مقداری از ژله هام ریخت تو سینی پس بهتره که ظرف رو اول بزارید تو یخچال و بعد از ژله پر کنید و بزارید حدود چهار، پنج ساعت داخل یخچال بمونه و بعد برش بزنید برای میزهای مهمونی و تولد بچه ها خیلی عالیه .

نکته:من داخل یکی از پوست های پرتقال رو با خود تکه های پرتقال پر کردم و بعد روش ژله ریختم اینطوری موقع خوردن میتونید طعم خود پرتقال رو هم حس کنید  به نظرم خیلی خوشمزه تر میشه فقط در این صورت دیگه باید از مقدار کمتری آب و ژله استفاده کنید .


نوشته شده توسط : مامان خانم