تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - کاسترد

جستجو

 

کاسترد

چهارشنبه 19 آبان 1389   06:40 ب.ظ

سلام دوستای عزیز فکر کنم سر پست قبلی خیلی اذیت شدید ولی باور کنید این نودل خیلی کاربرد داره اگه پیدا کردید حتما بخرید چون من حالا حالاها  با این نودل کار دارم حالا خود دانید اگر هم پیدا نکردید آدرس بدید خودم براتون پست میکنم

و اما امروز دستور یه کاسترد خیلی خیلی ساده گذاشتم که  برید حالشو ببرید اینو خیلی وقته برای هنگامه عزیز درست کردم ولی دیدم خیلی پست هام کاستردی شده گفتم یه کم دیر تر بزارم

مواد لازم: آب 3لیوان - شکر3قاشق غذاخوری- پودر کاسترد1و نیم تا2 قاشق غذاخوری - گلاب نصف استکان -دانه هل در صورت تمایل

طرزتهیه : ابتدا از سه لیوان آب دو نیم لیوانش رو داخل قابلمه میریزیم +سه قاشق شکر روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در این بین 2قاشق کاستارد رو در نیم لیوان باقی مونده اب میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه آب که به جوش اومد بلافاصله دوباره کاستردتون رو هم بزنید چون ممکنه ته نشین شده باشه و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و سریع با قاشق شروع میکنیم هم زدن شعله رو کم میکنیم و حدود پنج تا ده دقیقه حرارت میدیم توصیه میکنم اگه عطر هل رو دوست دارید حتما چند دانه هل تو کاسترد بریزید که عطر خیلی خوبی بهش میده و در آخر هم بهش نصف استکان گلاب رو اضافه میکنم و شعله رو خاموش میکنیم تا عطر گلاب نپره دانه های هل رو از تو کاسترد بیرون میارم و داخل کاسه کاستاردمون رو میکشیم میزاریم کمی خنک بشه و میزاریم داخل یخچال تا کاملا سرد بشه

نکته : میزان پودر کاسترد بستگی به ذائقه خودتون داره که بخواید کاستردتون تا چه حد سفت بشه من که ترجیح میدم اونقدر کاستردم رقیق باشه که بتونم با کاسه سر بکشم

راستی این کاسترد تو بندرعباس و این طرفها یه اسم خیلی جالبی هم داره بهش میگن اررووت ( الف و ر رو با فتحه بخونید) araroot


نوشته شده توسط : مامان خانم