تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - سمبوسه سیب زمینی و عدس

جستجو

 

سمبوسه سیب زمینی و عدس

شنبه 1 آبان 1389   04:49 ب.ظ

مواد لازم:سیب زمینی آب پز دوعدد -عدس پخته شده یک پیمانه_سبزی های معطر (شوید-جعفری- نعناع-تره) یا هر سبزی که دوست داشتیم یک پیمانه -پیاز یک عدد - سیر دو حبه -نمک زردچوبه و فلفل قرمز- نان مخصوص سمبوسه

طزتهیه: سیب زمینی آب پزو عدس را با گوشت کوب میزنیم تا له بشه پیاز رو نگینی خیلی ریز خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم +سیر له شده +سبزیجات ریز خورد شده +ادویه و نمک مواد رو خوب مخلوط میکنیم و یه گوله ازش برمیداریم میزاریم وسط نونمون و شروع به پیچیدن میکنم و در آخر در روغن سرخ میکنیم البته من از نون های آماده مخصوص سمبوسه استفاده کردم شما میتونید از نون های نازک مثل نون لواش یا نان ماشینی های نازک استفاده کنید

 

خب اینم همونطور که قول داده بودم عکس نون سمبوسه

همونطور که تو عکس معلومه مارکش سویتز(switz)هست ساخت عربستان یه نکته که هست اینه که چون این نون خیلی خیلی نازکه نباید زیاد در مجاورت هوا قرار بگیره چون زود خشک میشه بهتره وقتی دارین باهاش کار میکنین یه پارچه یا حوله بکشین روش میتونید تو فریزر تا زمانی که تاریخ مصرف داشته باشه نگه داری کنید حدود یه سال هم تاریخ مصرف داره


نوشته شده توسط : مامان خانم