تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - کندو عسلی

جستجو

 

کندو عسلی

چهارشنبه 12 خرداد 1389   11:59 ق.ظ

مواد لازم: آرد=1لیوان -خمیر مایه =به مقدار لازم-شیر خشک =یک قاشق غذاخوری-ماست=یک قاشق غذاخوری -نمک و شکر از هر کدام کمی - آب =یک چهارم لیوان-تخم مرغ=1عدد-روغن مایع کمی - پنیر سفید حدود صد و پنجاه گرم - عسل و کنجد برای روی شیرینی ها

طرزتهیه : تمام مواد به غیر از روغن مایع و آب را با هم مخلوط میکنیم و در آخر آب رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم توجه کنید که باید یک خمیر سفت داشته باشیم وقتی کاملا ورز دادیم مقداری رغن مایع را هم اضافه میکنیم تا به دست نچسبد و خمیر را به مدت نیم ساعت میزاریم تا استراحت کنه بعد خمیر را به اندازه ی  یک گلوله کوچک برمیداریم و وسطش رو پنیر میذاریم و به شکل گلوله در میاریم و در ظرف پیرکس که از قبل چرب کردیم میزاریم و تمام پیرکس رو به این صورت پر میکنیم

و در آخر هم مقداری زرده روش میمالیم و میتونیم مقداری کنجد هم روش بپاشیم من زعتر ریختم

 روش میذاریم توی فر تا کاملا بپزه نباید فر خیلی داغ باشه تا گلوله ها کاملا مغز پخت به حدود یه نیم ساعتی زمان لازم داره برای پخت


نوشته شده توسط : مامان خانم