تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - توپ عسلی

جستجو

 

توپ عسلی

دوشنبه 3 خرداد 1389   11:14 ق.ظ

مواد لازم : آرد 250گرم

شکر 1قاشق چای خوری

مایه خمیر 1قاشق چای خوری

آب 200سی سی

زغفران به مقدار لازم

زرده تخم مرغ 2عدد

هل ساییده شده به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کردن

عسل برای روی شیرینی ها

طرز تهیه : آب +زرده +شکر +هل +زعفران را با قاش ق مقداری به هم میزنیم

آرد و خمیر مایه رو با هم مخلوط میکنیم و به مایع بالا اضافه میکنیم و با قاشق به هم میزنیم خمیر که آماده شد به مدت 20دقیقه میزاریم تا استراحت بکنه خمیر که آماده شد داخل قیف میریزیم و در روغن سرخ میکنیم شعله باید ملایم باشه تا شیرینی ها مغز پخت بشه و برای اینکه خمیر راحت از قیف بیاد بیرون دو تا انگشت را با روغن چرب میکنیم و هر اندازه ای که میخوایم شیرینی ها در بیاد از همونجا با انگشت خمیر را قیچی میکنیم این شیرینی رو چند روز پیش تو تلوزیون دیدم و درست کردم شاید شماها هم دیده باشین


نوشته شده توسط : مامان خانم