تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - کیک شور

جستجو

 

کیک شور

چهارشنبه 25 فروردین 1389   06:50 ب.ظ

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد ---روغن مایع یک چهارم لیوان ---شیر نصف لیوان --- خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری ---آردسفید یک و یک چهارم لیوان ---زردچوبه نوک کارد ---نمک نصف قاشق مربا خوری ---شکر یک قاشق چای خوری

طرزتهیه:

ابتدا آرد خمیر مایه نمک شکر زرد چوبه را داخل یک کاسه میریزیم و سپس تخم مرغ شیر و روغن را هم اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیر به دست بیاید این خمیر نسبتا نرم است و به دست میچسبد خمیر را به مدت یک ساعت استراحت میدهیم سپس ظرف مورد نظر را چرب میکنیم و برای برداشتن خمیر هم مقداری دستمان را چرب میکنیم تا خمیر به دست نچسبد خمیر را داخل ظرف با دست پهن میکنیم و روی آن را زرده تخم مرغ میمالیم و مقداری کنجد روی آن میریزیم که من از زعتر استفاده کردم حالا زعتر چیه خدا میدونه من از امارات برام آوردن فکر میکنم کنجد باشه با پودر آویشن که با هم مخلوط شده حالا بازم میپرسم و بهتون میگم خب دیگه اینکه فر را از قبل گرم میکنیم با دمای 170به مدت حدودا 25دقیقه که پنج دقیقه آخر رو هم شعله بالا را روشن میکنیم برای اینکه روی این کیک طلایی بشه این کیک واسه صبحانه با شیر خیلی مقوی و خوشمزه میشه


نوشته شده توسط : مامان خانم