تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - فطایر

جستجو

 

فطایر

چهارشنبه 12 اسفند 1388   10:34 ب.ظ

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد 2لیوان

شیر خشک 2قاشق غذاخوری

خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق مرباخوری

شگر یک قاشق مربا خوری

ماست 2قاشق غذاخوری

آب سه چهارم لیوان

روغن مایع به مقدار لازم

مواد میانی فطایر

هویچ 4عدد متوسط

فلفل دلمه یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1 تا 2 قاشق غذاخوری

پنیر سفید 100گرم

تهیه خمیر:تمام مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم +ماست و آب میزان آب باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد و نرمی و سفتی خمیر هم دقیقا مثل خمیر پیراشکی است و در آخر هم مقدار کمی روغن به خمیر اضافه میکنیم تا حدی که به دست نچسبد حدود نصف استکان یا کمتر خمیر را در جایی گرم به مدت یک تا دو ساعت استراحت میدهیم

تهیه مواد میانی فطایر : ابتدا هویچ را رنده میکنیم و داخل یک تابه تفت میدهیم تا کمی نرم شود سپس یک تا دو قاشق روغن مایع را اضافه میکنیم سپس فلفل دلمه را به صورت نگینی ریز خورد میکنیم و به هویچ اضافه میکنیم و به حدی تفت میدهیم تا هویچ و فلفل دلمه ای کامل نرم شود نرم که شد یک قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم سپس شعله را خاموش کرده و قبل از اینکه موادمان خنک شود پنیر سفید را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا پنیر صاف و یکدست شود

سپس یک گلوله به اندازه گردو از خمیرمان را که استراحت کرده بر میداریم و کف دستمان باز میکنیم و مقداری از مواد میانی فطایر را وسط خمیر میگذاریم و به صورت گلوله میپیچیم البته من به دلیل کمبود وقت و تنبلی از ساده ترین روش استفاده کردم که شما میتونید به اشکال مختلف دقیقا مثل پیراشکی درست کنید بعد هم فطایر ها را در روغن سرخ میکنیم البته کسانی که دوست ندارند هم میتونند فطایرها را داخل فر هم تهیه کنند

این غذا یک غذای عربیه و نمیدونم شاید دقیقا همون پیراشگی خودمونه که عربها به اسم فطایر میشناسن هر چی هست امتحانش ضرر نداره


نوشته شده توسط : مامان خانم