تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - آش

جستجو

 

آش

پنجشنبه 1 بهمن 1388   06:35 ب.ظ

سلام دوستای گلم چند وقته نتونستم بیام آپ کنم دلم برای اینجا خیلی تنگ شده بود امروز میخوام براتون طرز تهیه آش بزارم چند وقت پیش مادرم واسه یه مهمونی درست کرد میزان مواد رو به همون اندازه نوشتم تا اگر احیانا کسی خواست برای مهمونی یا خیرات درست کنه بتونه از این مقدار استفاده کنه اگر هم خواستید میتونید مواد رو به نسبت کم کنید

 

سبزی شامل (تره،جعفری،شوید،ترخون)یک و نیم کیلو

حبوبات ( نخود،عدس،لوبیا ) از هر کدام 250گرم

گندم یک کیلو

گوشت سردست یا ران یک کیلو

نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرزتهیه : ابتدا حبوبات را چند ساعت از قبل خیس میکنیم سپیس حبوبات را با گندم و گوشت داخل یه قابلمه با مقداری آب به مدت حدود سه ساعت میپزیم البته تکه های گوشت باید بزرگ باشد چون میخواهیم وقتی مواد کاملا پخته شد تکه های گوشت را بیرون می آوریم و به صورت ریش ریش در می آوریم و دوباره به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم در این مرحله سبزی خورد شده و ادویه و نمک را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا آش کاملا جا بیفتد در مورد پیاز داغ هم میتوانیم پیاز داغ را هنگامی که آش آماده شد به آن اضاه کنیم و به هم بزنیم و یا اینکه موقع سرو روی کاسه آش بریزیم و یا کسانی هم که دوست ندارند میتوانند پیاز داغ را حذف کنند


نوشته شده توسط : مامان خانم