تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - سوپ

جستجو

 

سوپ

یکشنبه 20 دی 1388   03:30 ب.ظ

مواد لازم :

آب ---------------------3 لیوان

جو پرک --------------3 قاشق غذاخوری سر پر

هویچ ---------------2 عدد متوسط

گوجه فرنگی ------2عدد متوسط

مرغ پخته شده و ریش ریش شده-----3قاشق غذا خوری

کنسرو ذرت -------2قاشق غذاخوری

عصاره مرغ ------- 1 عدد

رشته سوپ ------2استکان

گشنیز خورد شده -----2قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آب را در قابلمه میریزیم+ جو پرک شده + هویچ و گوجه فرنگی را رنده میکنیم و داخل قابلمه میریزیم +عصاره ی مرغ + مرغ ریش ریش شده تمام مواد را با قاشق کمی هم میزنیم و روی اجاق با شعله زیاد قرار میدهیم تا مواد به جوش بیاید و بلافاصله که به جوش آمد شعله را کم میکنیم تا سر نرود و میگذاریم همانطور با شعله ملایم تا مواد کاملا پخته شود سپس ده تا پانزده دقیقه قبل از اینکه مواد کاملا آماده شود رشته سوپ را به مواد اضافه میکنیم و با قاشق مقداری به هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبد سپس کنسرو ذرت را هم اضافه میکنیم و پنج دقیق مانده به آخر گشنیز خورد شده را به سوپ اضافه میکنیم و پنج دقیقه که گشنیز هم مقداری پخته شب سوپ ما آماده است


نوشته شده توسط : مامان خانم