تبلیغات
آشپزی -گلدوزی -هنری - دسر کاستارد و کارامل

جستجو

 

دسر کاستارد و کارامل

یکشنبه 1 آذر 1388   03:48 ب.ظ

مواد لازم :

شکر-------------- 1و نیم استکان

شیر ------------- 4 لیوان (4لیوان آب + 8قاشق غذاخوری شیر خشک نیدو)

پودر کاستارد---- 3قاشق غذاخوری

کارامل---------- 1 بسته

طرز تهیه:

داخل یک ظرف شیر را با پودر کاستارد خوب هم میزنیم تا حل شود

شکر را داخل یک قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای روشن در بیاید سپس شیررا که با پودر کاستارد مخلوط کردیم به شکر اضافه میکنیم به محض اینکه شیر را اضافه کردیم شکر خودش را میگیرد و به صورت گلوله در می آید با قاشق آن قدر مواد را هم میزنیم تا شکر دوباره ذوب شده و مواد صاف و یکدست شود شعله اجاق باید ملایم باشد وقتی مواد کاملا صاف شد پودر کارامل را به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود سپس شعله را خاموش میکنیم و مواد را در ظرف مورد نظر میریزیم و پس از خنک شدن در یخچال میگذاریم تا سرد شود از کرم روی بسته های کارامل هم میتوانیم چه در زیر این مواد چه در روی آن استفاده کنیم .


نوشته شده توسط : مامان خانم